Fra 1. januar 2020 vil Gudbrandsdal Miljø og Entreprenør AS stå for tømming av septik i Sel kommune.

Vedtatt i Sel kommunestyre 12.12.2019

Fredag 10. januar ble årets første vigsel gjennomført på Sel rådhus av ordfører Eldri Siem. Edel Pedersen i servicetorget bisto med praktiske detaljer både i forkant og etterkant av seremonien.

Om du går med gifteplaner finner du mer informasjon om kommunale vigsler her.

Har du spørsmål - ta kontakt med Edel i servicetorget på tlf 61700700/ servicetorg@sel.kommune.no

Sesongens influensautbrudd har nå startet. Det er imidlertid ikke for sent å vaksinere seg, og vi oppfordrer alle uvaksinerte i risikogruppene og ansatte i helsetjenesten til å vaksinere seg så raskt som mulig.

I dag gikk startskuddet for ny nasjonal pilot med i Dovre «Inkluderende praksis i barnehage, skole og SFO». 25 ansatte fra barnehagene hadde felles planleggingsdag med PPT Nord-Gudbrandsdal på Toftemo turiststasjon på Dovre.

Velkommen til Jobbsøkerklubben - hver mandag kl 13-15 på Aktivitetshuset.

Førstkommende onsdag 8.januar på Otta Kulturhus kl.12.00 og på Ringebu Innovasjonssenter kl.19.00.

Av og til får NGR spørsmål som går om lag slik:

"Jeg bruker mindre enn 24 avfallssekker pr år. Hvorfor må jeg da betale for 24 sekker?"

Hentekalender blir distribuert til alle husstander i disse dager.

Etter at Oppland og Hedmark ble slått sammen til en fylkeskommune fra 1.1.2020, har Sel fått nytt kommunenr. gjeldende fra samme dato. Det nye kommunenummeret er 3437 og erstatter da det gamle nummeret 0517.

Alle saker