Pensjonistkino

Den kulturelle spaserstokken i Sel (DKSS) har som mål å gi et kulturtilbud for eldre etter mønster fra ”Den kulturelle skolesekken” og ”Den kulturelle spaserstokken i Trondheim kommune”. Prosjektet startet opp høsten 2007, og har vært gjennomført årlig siden.

For å sikre et variert og godtilbud til eldre i Sel har DKSS behov for et godt samarbeid med frivillige lag og organisasjoner, og har siden 2013 samarbeidet med Lions Club Otta om Pensjonistkino på dagtid. Kinoforestillingen er gratis, publikum betaler kun for kaffe/kake.

Det vises en forestilling pr. måned, totalt 9 forestillinger pr. år. (Det vises ikke pensjonistkino i månedene juni, juli og august). 
 

Forestillinger våren 2020:


Onsdag 4. mars 2020, kl. 15:00: 

Håp

Klikk for stort bilde 

Filmen «Håp» er basert på regissør Maria Sødahls egen historie. I 2011 fikk hun dødsdommen, etter at lungekreften hadde spredd seg til hjernen. Åtte år senere er hun aktuell med en kritikerrost kjærlighetsfilm om hva sykdom gjør med deg – og forholdet til dine nærmeste.

 

 

 

 

 

Onsdag 15. april 2020, kl. 15:00:

Fjols til fjells

Klikk for stort bilde 

Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon.