Sel kommune tilbyr Tilskuddsportalen til lag og foreninger

Sel kommune abonnerer på Tilskuddsportalen. Portalen eksisterer i to versjoner; en som er tilpasset behovet for ansatte i kommunene og en som er tilpasset behovet for kommunens lag og foreninger. Vi håper at Tilskuddsportalen skal være et nyttig verktøy for frivilligheten og kommunen, og at det også skal føre til flere samarbeidsprosjekter og gode tiltak i lokalsamfunnene. 

Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Det gir deg oversikt over støtteordninger, og gjør det lettere å søke.

Alle frivillige lag og foreninger som er registrert i Brønnøysundregistrene med adresse i Sel, kan benytte seg av portalen.

Det skal holdes søknadskurs i løpet av våren/sommeren, informasjon om dette kommer når datoen er satt. Portalen er imidlertid åpen og kan benyttes.

Registrering for lag og foreninger

Gå til new.tilskuddsportalen.no og søk etter Sel i søkefeltet. Alle kontaktpersoner må registrere seg som brukere, og det gis tilgang til inntil tre brukere fra hver forening. Husk å registrere hvilken forening du representerer, organisasjonsnummer og hvilken rolle du har i denne.

Når du har registrert deg, så skjer det en manuell sjekk av din tilknytning til organisasjonen. Det gis tilgang dersom du er et styremedlem eller har en annen sentral tilknytning til foreningen, og foreningen er registrert med adresse i Sel. Dette blir gjort innen en arbeidsdag, men ofte raskere.

Når du blir godkjent, så mottar du en e-post med bekreftelse på din registrering, og det er viktig at du klikker på aktiveringslenken i denne e-posten. Du kan da velge ønsket passord.

Se informasjonsvideo om Tilskuddsportalen her (NB! Må åpnes i Chrome nettleser)

Lykke til i tilskuddsjakten, vi håper dere får god nytte av Tilskuddsportalen!

Trenger du hjelp, ta kontakt med Mette Josten tlf 47673737 eller Elisabeth Vollen-Randen tlf 46864671.

   

Artikkelliste