Gjennom fortelling, dramatisering, bilder og dans blir du kjent med den gamle gårdsnissen Graute som prøver å finne seg til rette i det moderne samfunnet. Han er usynlig for de fleste menneskene, men treffer tilslutt den vesle jenta Maja som har evnen til å se Graute. Sammen tar de deg med inn i en spennende evnetyrverden med bl.a. tusser og skrømt. 

Fredag 7. desember kommer Lars Mytting til Otta for å signere bøker på Notabene og snakke om boka Søsterklokkene på biblioteket. 

Jan Petter Hammervold var en av mannskapene om bord på den norske fiskerbåten «Kårstein». 29. juli i år ble båten bordet av maskerte israelske styrker i internasjonalt farvann.


«Vi ble skutt ned med elpistoler, rundjult og truet med regelrett henrettelse, deretter ble vi fengslet. Skadene på oss var mange. I tillegg ble vi frastjålet alle personlige eiendeler av verdi, og skipets last på 87 kartonger med medisinsk utstyr er fortsatt forsvunnet.»

 

strikkekafe

På Sel og Otta kan du være med på strikkekafé på biblioteket. 

På Otta er det hver onsdag fra 12.00-14.00. 

På Sel er det annen hver tirsdag fra 11.00-13.00 (i høst er det: 9. oktober, 23. oktober, 6. november, 20. november og 4. desember)

Velkommen på biblioteket for en hyggelig stund sammen med andre!

ngames otta

Fredag 19. oktober kl. 17.00 spillkveld Heidal

Fredag 30. november kl. 17.00 spillkveld Sel