Nytt bookingsystem for Idrettshaller

10. februar 2020 har Sel kommune tatt i bruk nytt bookingsystem for leie av lokaler. Med dette ønsker vi å få en enklere bestilling og større muligheter for bestillere til selv å finne ledig tid i hallene.

Sel kommune har valgt i en prøveperiode og starte med Ottahallen og Otta Samfunnshus, Heidalshallen blir lagt til snart. Erfaringene fremover vil vise hvilke flere lokaler, og muligheter som kan benyttes av løsningen. Her vil både lag, foreninger og enkeltpersoner kunne foreta leie.

- Bookingsystemet «Bookup» gjør det enklere og mer effektivt å bestille tid i våre lokaler, samtidig som det forenkler arbeidet for oss som administrerer bookingen, sier eiendomsforvalter Thomas Lie.

Her finner du bookingsiden.

Veiledning på bruk av systemet finner dere her: Veiledning Bookup (PDF, 343 kB)

Dere kan også finne opplæringsvideoer her:

Hvordan opprette en bruker
Hvordan redigere en konto
Hvordan leie tid i ett utleieobjekt

(opplæringsvideoer er laget av Færder Kommune)

Mer informasjon vedrørende priser og vilkår ligger nå under hvert utleieobjekt i bookingsystemet. Leie av lokaler foregår i all hovedsak elektronisk, men henvendelser om utleie kan gjøres ved å benytte kontaktinfo som står under det enkelte utleieobjektet.

Vi er takknemlige for tilbakemeldinger om hvordan bruk av systemet oppleves.

Thomas Lie
Eiendomsforvalter