Hva er Ung i Norddalen?

Ung i Norddalen:

Ung i norddalen er en kontaktside for barn og unge i Nord-Gudbrandsdalen. Kontaktsiden og kontakttelefonen er opprettet for å  i forbindelse med den store forandringen som korona-viruset har gitt oss alle i hverdagen vår. Det er PPT Nord-Gudbrandsdal i samarbeid med helsestasjonene i regionen som betjener kontakttelefonen, chatten og den informasjonen som legges ut på siden. Dette er en anonym tjeneste. Når du tar kontakt med kommunene på denne siden, vil de som svarer ha bakgrunn som førskolelærer, pedagog, spesialpedagog, vernepleier, psykolog og helsesøster.

Til foreldre og foresatte:

Foreldre og foresatte som ønsker å prate med noen for om situasjonen hjemme, der foresatte nå skal være med å drive "hjemmeskole" og "hjemmebarnehage" eller har andre utfordringer til koronasituasjonen, er også velkommen til å bruke denne telefonen eller chatten.  Dette er en anonym tjeneste. Når du tar kontakt med kommunene på denne siden, vil de som svarer blant annet ha bakgrunn som førskolelærer, pedagog, spesialpedagog, vernepleier, psykolog og helsesøster.