Statusoppdatering smittesituasjonen, 12.02.2021 kl. 15.20

Det ble i dag registrert 3 nye personer med koronasmitte i Sel. Samtidig har 3 personer gått ut av isolasjon, slik at det totale antallet smittede fortsatt er 26 personer. Antallet som er i karantene er nå 253, ned med 20 siden i går.

Vi holder åpen den ene beredskapstelefonen i helga. Det er koronatelefon 90 61 46 29som vil være bemannet lørdag og søndag kl. 10.00-12.00.

Alle skolene går tilbake til drift på gult nivå fra og med tirsdag 16.2. Nærmere informasjon og eventuelle lokale tilpasninger blir sendt ut til foresatte på sms.

Status koronavaksinasjon i Sel uke 6:

Det er så langt satt 405 doser med Covid-19 vaksine i Sel kommune. 92 personer har fått to doser og er nå fullvaksinerte. 244 personer har fått én vaksinedose. Alle på helseinstitusjonene som har samtykket til vaksinering er nå fullvaksinert. 65 doser er gitt til prioritert helsepersonell, der 12 nå er fullvaksinert. Vi har så langt kun mottatt Comirnaty-vaksinen fra Pfizer.

Denne uken ble det satt 108 doser totalt. Vi er nesten ferdige med aldersgruppen 85 år og oppover. De siste i denne gruppen blir fullvaksinerte neste uke. Vi er nå godt i gang med å vaksinere de eldste i aldersgruppen 75-84 år. Vaksineringen foregår nå stort sett i Samfunnshuset på Skansen.

Neste uke mottar vi 78 doser. Det er planlagt at 29 innbyggere får sin andre dose, og 49 mottar sin første dose.

Kommunen viderefører tiltak for drift av grunnskoler og kulturskoler slik:

Mandag 15.2.2021:

• Otta skole 1-7: hjemmeskole.
  • Otta ungdomsskole 8-10: hjemmeskole.
  • Otta læringssenter: hjemmeskole.
  • Heidal skule 1-7: ordinær drift på gult nivå.
  • Kulturskole: digital undervisning.
  • Kino og aktivitetshus: stengt i helga og mandag.
  • All aktivitet for barn og unge avventes til ny vurdering foreligger.

Kommunen vil gjøre en ny vurdering av situasjonen, og informasjon om videre drift av uke 7 vil komme i løpet av mandag 15.2.2021.

Koronavirus Beredskapstelefon
Har du spørsmål knyttet til korona og smitte?

Åpningstider:  Mandag - fredag kl.09.00 - 13.00.