Ung i Norddalen – ny kontakttjeneste for barn og unge

Ung i norddalen er en tjeneste for barn og unge i Nord-Gudbrandsdalen. Tjenesten består av en nettside www.unginorddalen.no med anonym direktechat, en facebookside samt at vi er på Snapchat. Dette kommer i tillegg til kontakttelefonen for barn og unge på 480 77 880.

Klikk for stort bilde Kontaktsiden og kontakttelefonen er opprettet  i forbindelse med den store forandringen som korona-viruset har gitt oss alle i hverdagen vår. Det er PPT Nord-Gudbrandsdal i samarbeid med helsestasjonene i regionen som betjener kontakttelefonen, chatten og den informasjonen som legges ut på siden. Dette er en anonym tjeneste (chatten er helt anonym). Når du tar kontakt med kommunene på denne siden, vil de som svarer ha bakgrunn som førskolelærer, pedagog, spesialpedagog, vernepleier, psykolog og helsesøster.

Til foreldre og foresatte:
Foreldre og foresatte som ønsker å prate med noen for om situasjonen hjemme, der foresatte nå skal være med å drive "hjemmeskole" og "hjemmebarnehage" eller har andre utfordringer til koronasituasjonen, er også velkommen til å bruke denne telefonen eller chatten.  Dette er en anonym tjeneste. Når du tar kontakt med kommunene på denne siden, vil de som svarer blant annet ha bakgrunn som førskolelærer, pedagog, spesialpedagog, vernepleier, psykolog og helsesøster.