Statusoppdatering smittesituasjonen, 26.02.2021 kl. 15.30

Det er nå 6 nærkontakter som har blitt satt i karantene i Sel kommune. Det dreier seg i alle tilfellene om tilreisende til kommunen.

Vi har denne uka vaksinert 108 personer, der 107 fikk sin andre dose og er ferdigvaksinert. Det betyr at etter uke 8 er nå 591 vaksinedoser satt i Sel, og 226 personer er fullvaksinerte. Av disse er 43 helsepersonell. Vi er ferdige med aldersgruppen 85+, og det er nå aldersgruppen 75-84 år som er i full gang med 1. dose. Personer som står for tur vil bli kontaktet i god tid med tilbud om vaksinering. Vi minner igjen om å være oppmerksom på forsøk på vaksinesvindel.

For å opprettholde et lavt smittetrykk lokalt er det fortsatt viktig at alle følger de gjeldende smittevernrådene:

• God hånd- og hostehygiene
  • Hold 1 meter avstand til andre enn de du bor med. Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.
  • Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme og du bør ta en test.

Koronavirus Beredskapstelefon
Har du spørsmål knyttet til korona og smitte?

Åpningstider:  Mandag - fredag kl.09.00 - 13.00.