Statusoppdatering smittesituasjonen 03.05.21 kl. 18.25

Vi har i ettermiddag fortsatt 16 smittede i isolasjon i Sel, to av disse regner vi med vil gå ut av isolasjon f.o.m. i morgen tidlig. Det er nå 82 innbyggere i smittekarantene. 1 avdeling på Ottbragden barnehage er nå ute av ventekarantene, mens 2 avdelinger som fortsatt er i smittekarantene skal testes onsdag og kan tidligst være ute f.o.m.torsdag.

Vi har også i dag testet nærmere hundre personer på Skansen, der blant annet alle ansatte i hjemmetjenesten og beboerne på Selsro bo- og servicesenter nå er testet to ganger. Takket være rask og effektiv massetesting og forsterkede smitteverntiltak mener vi at vi har god kontroll på smitteutbruddet i hjemmetjenesten. 

Vi går nå ned igjen til risikonivå 3 fra og med i morgen tidlig. Det betyr at videregående skole har gått ned til gult nivå igjen, og vi ikke lenger har en generell munnbindanbefaling. Vi anmoder likevel alle om å gjøre seg sine egne vurderinger i forhold til steder der det samles mye folk og er vanskelig å opprettholde 1 meters avstand.

Sel kommune er på risikonivå 3. Her har vi prøvd å forklare hva som ligger bak de forskjellige risikonivåene og hvorfor vi benytter de

Hvilke tiltak gjelder i Sel nå?

 Klikk for stort bilde   

Kontakt

Koronavirus Beredskapstelefon
Har du spørsmål knyttet til korona og smitte?
Mobil 469 08 342

Åpningstider:  Mandag - fredag kl. 09.00 - 13.00.