Statusoppdatering 13.03.20 kl. 22.00

2 personer har i dag testet positivt på koronavirus, og antall i hjemmekarantene er uforandret. Det er igjennom uken gjennomført et betydelig antall prøver, og dagens prøvesvar er oppløftende. Det kan tyde på at tiltakene virker, og at den store innsatsen som er iverksatt for å bremse smittespredning begynner å gi effekt.

Retningslinjer for prøvetaking er fra i dag endret, og folkehelseinstituttet gir følgende råd: Innbyggere som er forkjølet eller har symptomer på luftveisinfeksjon skal holde seg hjemme, og være symptomfrie i en uke før hjemme karantenen opphører.

Innbyggere oppfordres til å følge råd fra folkehelseinstituttet, og være ekstra påpasselig med håndhygiene og nærkontakt som kan føre til smittespredning. informasjonslinje hos folkehelseinstituttet: 81555015.

Har du spørsmål knyttet til korona og smitte: Ta kontakt på beredskapstelefonlinjer 46863167 eller 46908342

Iren Ramsøy
Kommunalsjef helse og omsorg
Sel kommune
Tlf. 92044784

Koronavirus Beredskapstelefon
Har du spørsmål knyttet til korona og smitte?

Åpen man-fred kl. 0800-1530

Klikk her for informasjonssiden