Sommerskole i Sel kommune - utvidet frist for Fjellskolen 10. juni

Sel kommune har mottatt midler fra Utdanningsdirektoratet og Gjensidigestiftelsen, til nye og utvidet sommerskoletilbud i 2021. Formålet med midlene er å gi elever en arena de kan delta i faglige, sosiale, og kulturelle aktiviteter i skolens sommerferie.

Vi er glade for å tilby sommerskole ved Den Norske Fjellskolen på Høvringen (uke 25/26 og 32) og Kreativ sommerskole (uke 31). Begge disse tilbudene er gratis. I tillegg har vi Forskerfabrikken i uke 31 og 32.

Her (PDF, 621 kB) kan du lese mer om sommerskolen ved Fjellskolen (tilbud for elever fra 4.-10. trinn). Alle elever vil også få utdelt informasjon på skolen i løpet av neste uke.

Informasjon vedrørende den Kreative sommerskolen kommer så fort alle verkstedholderne er på plass (tilbud for elever fra 2.-10. trinn)

Har du spørsmål ang de ulike sommerskoletilbudene? Kontakt Camilla Ulvolden, tlf: 976 02 709 (vedr. Fjellskolen), eller Jertru T. Stallvik, tlf: 480 05 605 (vedr. Kreativ sommerskole).

Sommerskole i Sel 2021 - Klikk for stort bilde