Sel bibliotek stengt f.o.m. 12. mars t.o.m. 21. mars

På grunn av aktiv smittespredning vil Sel bibliotek (alle filialene) være stengt for publikum fra og med torsdag 12. mars til og med lørdag 21. mars. De ansatte på biblioteket vil være på plass i åpningstiden og kan da nåes på telefon/epost.

Utlån:

Otta
Vi setter ut en hylle i gangen utenfor inngangen vår på Otta (2. etg). Dersom du ønsker å låne noe så ring oss. Vi finner frem det du vil låne og setter det frem i hylla utenfor biblioteket der du kan hente det.
kontakt: 91 17 68 84 / biblioteket@sel.kommune.no
Telefontider: Mandag og torsdag: 12-19. Tirsdag, onsdag og torsdag: 10-16. Lørdag: 10-14.

Sel
Det er vanskeligere å sette ut bøkene på Sel da det ikke er noen gang eller noe slik å sette det i. I denne perioden må dere derfor dessverre låne via Otta. Kontakt oss på Otta om dere ønsker å låne. (Se telefontider, telefonnr. og epost ovenfor)

Heidal
Dersom du ønsker å låne ringer du biblioteket. Det du ønsker å låne settes ut i gangen når du kommer i åpningstiden. Biblioteket vil også være stengt for elvene i skoletida og lærere må derfor også kontakte biblioteket for å låne.
Telefon: 91 62 52 31 / biblioteket@sel.kommune.no
Telefontider/hentetider: Torsdag 12. mars 12-19. Tirsdag 17. mars 15-19. Torsdag 19. mars 12-19. (OBS! tirsdag 17. mars er telefontiden ulik de vanlige åpningstidene og gjelder bare for nå når biblioteket er stengt for publikum.)

Innlevering:

Lever bøkene i innleveringskassene våre. Vi spriter alle bøkene som blir levert uansett om de skal lånes videre ut med en gang eller ikke.