Pressemelding ang. koronavirussituasjonen i Sel, 06.03 kl.1800

4 nye personer har i kveld fått bekreftet positive prøvesvar, og er smittet med koronavirus. Det er nå tilsammen 6 innbyggere i Sel kommune som er smittet. Det er fortsatt 40 personer i hjemme karantene, men antallet kan øke igjennom helgen.

Ulike arrangement der mange er samlet, vurderes fortløpende, og kan bli avlyst for å forhindre smitte.

koronavirus beredskapstelefon - Klikk for stort bilde

Legevakts nummeret 116117 opplever stor pågang på telefon, og det er nå opprettet en beredskapslinje for innbyggere som har spørsmål knyttet til koronavirus og smitte. Telefonen er åpen gjennom hele helgen. Innbyggere bes primært om å bruke følgende telefonnummer dersom de har spørsmål knyttet til korona virus og smitte: 46 90 83 42.

Innbyggere bes følge retningslinjer som kan bidra til å forhindre smitte fra folkehelseinstituttet FHI
Folkehelseinstituttet har egen informasjonslinje: 815 55 015

Iren Ramsøy