Pressemelding 09.03.2020 kl. 17.30

Det er nå bekreftet 3 nye positive prøvesvar i kommunen, dette innebærer at 9 personer er smittet av koronavirus. Det jobbes med smittesporing og kartlegging av innbyggere som kan ha vært utsatt for smitte.

Svømmehallene, Ottahallen, Heidalshallen og Otta Samfunnshus stenges for aktiviteter fra 09.03 og det vurderes fortløpende om det skal settes inn ytterligere begrensninger knyttet til møter i kommunen. Ansatte i kommunen pålegges å begrenser møteaktivitet og deltakelser på konferanser.

Innbyggere oppfordres til å følge råd fra folkehelseinstituttet, og ta kontakt på beredskapstelefon 46863167 eller 46908342 dersom de har spørsmål knyttet til koronavirus og smitte.

Innbyggerne bes fortsatt følge råd fra folkehelseinstituttet fhi.no, og være ekstra påpasselig med håndhygiene og nærkontakt som kan føre til smittespredning. informasjonslinje hos folkehelseinstituttet: 81555015

Iren Ramsøy
Kommunalsjef Helse og omsorg, Sel kommune