Omvisning: gravminne på Søre Bræe

Klikk for stort bilde foto: K. Alnæs, Kulturhistorisk museum,1949 Søndag 1. august er det omvisning på gravminne på Søre Bræe og åpning av stien til den nordre gravhaugen. Varaordfører Pål Ellingsbø foretar åpningen og Ivar Teigum vil snakke litt om gravhaugene og middelalderkirken som har vært på Søre Bræe. 

Oppmøte på den nyoppførte parkeringsplassen i Bulivegen kl. 12.00.
OBS! Påmelding i forkant til Sel kommune på tlf. 61 70 07 00. Begrensede plasser, i henhold til gjeldende smittevernregler. Påmeldingsfrist: fredag 30. juli kl. 14.00  

Det har vært arrangementer tidligere i kommunen i vår og sommer under paraplyen Olav den hellige og "Hundorp 2021". Bilder fra arrangementene og informasjon om dette finner du på denne artikkelen.

Pilegrimsvandring og konsert på Jørundgard i Sel 26. juli 2021. Pilegrimsmusikk komponert og framført av Gjermund Larsen med Trondheimsolistene. Arrangør: Sel kirkelige råd i samarbeid med Thon Hotell Otta og Otta Handels- og næringsforening. Billetter kjøpes via www.ottakulturhus.no.

Minner om utstillingen på biblioteket om funn av kleberminner i Sel og av kulturminner funnet med metallsøker på Søre Bræe. Mye spennende som er funnet! 

Mer informasjon om alt som skjer under "Hundorp 2021" finner du på prosjektets hjemmeside.