Ny dato for "Creedence" i Otta kulturhus

Grunnet årsak beskrevet under har vi sett oss nødt til å flytte fredagens forestilling «Creedence StoryNight» til fredag 6. april. Kjøpte billetter gjelder.

Skulle allikevel den nye datoen ikke passe er det bare å ta kontakt med mette.josten@sel.kommune eller eva.martinsen@sel.kommune.no for refusjon.

Du kan også stikke innom servicetorget på Sel rådhus.

Creedens storynight - Klikk for stort bilde

Beskjed fra vokalist Tor Erik Fredheim:

Kjære Creedence-venner. Grunnet meget høy sannsynlighet for jeg og min bedre halvdel står overfor en altfor prematur tvillingfødsel i nær fremtid, våger jeg dessverre ikke bevege meg så langt vekk fra Drammen Sykehus de kommende ukene. Vi ser oss derfor nødt til å utsette konserten i Otta kulturhus til fredag 6. april.

Jeg beklager, men håper både på forståelse og på at dere holder på billettene, som selvfølgelig vil være gyldige i april også.

Hjelp oss gjerne med å spre ordet, så håper jeg vi ses til allsang i april!

Takk.
Mvh Tor Erik Fredheim