Nå er det mulig å selv bestille time til vaksinering mot Covid 19

Vaksinene prioriteres etter alder, og vi er nå ferdige med å vaksinere innbyggere over 75 år. Alle som er over 75 år og ikke har fått tilbud om vaksine må ta kontakt på Vaksinetelefonen.

Den neste gruppen som får tilbud om vaksinering er innbyggere 70 – 74 år. De vil få vaksine i løpet av de to neste ukene. Det er satt opp to vaksinedager: 21/4 og 28/4. Alle i aldersgruppen 70 – 74 år som har fastlege ved Otta legekontor kan nå bestille seg time elektronisk på Helsenorge.no. Man velger da timelisten "Vaksinasjon", og setter seg på det tidspunktet som passer best.

Vi vaksinerer med Comirnaty vaksinen fra Pfizer/BioNtech. Den settes med to doser med 6 ukers mellomrom. Dere vil få tildelt time til andredose på vaksinasjonsdagen.

Vi skal vaksinere alle som ønsker vaksine. Hvis veldig mange benytter seg av muligheten til å bestille time elektronisk kan det være vanskelig å finne en ledig time. Alle som ikke selv har satt seg på time vil bli oppringt fra vaksineteamet med tilbud om time

De som ikke har fastlege ved Otta legekontor, eller ikke har opprettet bruker på Helsenorge, vil bli oppringt av vaksineteamet vårt. Det er ikke nødvendig å ringe Vaksinetelefonen for å få time.

Det har ingen hensikt å prøve å "snike i køen". Du kan bestille deg time hvis du fyller 70 år på vaksinasjonsdagen. Hvis du er yngre enn det vil timen blir slettet, og du må prøve igjen når det er din tur. Du vil få en sms som bekreftelse på at du er velkommen til vaksinering på den timen som du har valgt. Hvis du ikke har anledning å møte til oppsatt time må du gi beskjed på Vaksinetelefonen 46 86 31 67. (Åpningstider: mandag, onsdag og fredag kl. 1000 - 1300).

Hvis du er under 70 år, men har en alvorlig underliggende sykdom som gjør at du bør prioriteres til vaksinering, må du ta kontakt med fastlegen din.

Om noen uker er vi klare for å vaksinere dere mellom 65 – 69 år. Dere skal få beskjed når vi åpner timelistene  for bestilling.

Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av den elektroniske timebestillingen. 

Vel møtt til vaksinering!
 

Klikk for stort bilde 

Kontakt

Korona Vaksinetelefonen
Har du spørsmål om koronavaksinasjon?
Mobil 468 63 167

Åpningstider: mandag, tirsdag og torsdag kl. 1000 - 1300

Koronavirus Beredskapstelefon
Har du spørsmål knyttet til korona og smitte?
Mobil 469 08 342

Åpningstider:  Mandag - fredag kl. 09.00 - 13.00.