Johan Grotheim fikk i dag første vaksinedose i Sel

Koronavaksineringen startet i Sel kommune i dag. Det var beboere på Sel Sjukeheim som var først ute. Alle beboerne som ønsket fikk sin første vaksinedose i dag.

Det var Johan Grotheim som fikk æren av å bli den første innbyggeren i Sel kommune som fikk sprøyten.

Johan Grotheim får den første vaksinedosen i Sel - Klikk for stort bildeJohan Grotheim mottar sin vaksinedose fra Anita Byrbotten på Sel sjukeheim Det ankom i utgangspunktet 25 doser i dag tidlig, men med finpresisjon på antall dråper ble det totalt 31 vaksinedoser som ble satt i dag.

Alle vaksinemottakerne vil få en andre dose etter 3 uker.

Neste uke kommer det etter planen nye 30 doser til Sel, og disse vil bli fordelt til beboere ved Heidalstun og Lokalmedisinsk Senter. Parallelt vil prioritert helsepersonell også motta vaksine.

Les mer om vaksineprogrammet i Sel kommune her.