Informasjon vedrørende drift av Otta Legekontor

Vi har nå tilnærmet normal drift ved legekontoret, men med redusert bemanning. Vi ønsker alle pasienter som har behov for legekonsultasjon velkommen! Det er innført tiltak for å hindre smittespredning på legekontoret, og det er derfor trygt å komme hit.

Klikk for stort bildeOtta legekontor front Det vil være 3 fastleger, samt turnuslege tilstede daglig fra kl. 10.00 – 14.00. Tanken med dette er at det ikke skal være for mange pasienter tilstede på venterommet, dette i forhold til smittefare. Det er derfor fint om du kommer til avtalt tid, og ikke sitter på venterommet lengre enn nødvendig. Vi ser helst at du ikke har med deg følge til konsultasjonen, så fremt det ikke er helt nødvendig.

Adgangskontroll: Ved inngangsdøra møter du en ansatt som sørger for at du får på munnbind og spriter hendene. Du blir deretter veiledet videre inn i lokalet.

Legekontoret vil ha luftveispoliklinikk daglig mellom kl. 10.00-14.00. Inngangen til poliklinikken er mellom LMS og kommunehuset (inngangen er merket «luftveispoliklinikk»). Her er det samme prosedyre med spriting av hender og bruk av munnbind.

Minner om at du på Helsenorge.no kan bestille resepter og legetimer, samt sende E-konsultasjon til din fastlege. Ved å bruke denne tjenesten er du med på å forebygge unødvendig «kontakt» med legekontorets lokaler og unngår smittespredning.

Kontakt

Otta Legekontor
Telefon 61 70 09 00