En liten påminnelse - smitten tar ikke ferie!

I Sel har vi pr 11.08. ingen bekreftede smittetilfeller. Selv om vi ikke har noen smittetilfeller er det viktig at vi alle sammen fortsetter å følge smittevernreglene og tiltakene.

Her kommer en liten påminnelse til oss alle:

1.
Vask hender grundig og lenge med såpe, og ofte hvis huden din tåler det. Ha antibac i lomma når du er på farten. Host i papir som du kaster etterpå, eller i albuen hvis du ikke har papir tilgjengelig.

2.
Husk å holde avstand!
Husk å holde 1 meters avstand til andre personer. I iskøa, på gata, på tur, på badeplassen, på butikken, på dansegulvet, på puben og på kafeen.

3.
Hold deg hjemme hvis du er syk.

4.
Har du mistanke om smitte eller har symptomer på Covid-19 så skal du ta kontakt på vår Beredskapstelefon (46 90 83 42 mellom kl 09.00 og 14.00) for å få informasjon og bestille testing. Det er viktig at du IKKE møter opp på legekontoret uten avtale, og det er heller ikke nødvendig å kontakte fastlegen.

Testing foregår på hverdager, og etter avtale, på Luftveispoliklinikken på Otta. I helgene blir det ikke testet, prøvene blir heller ikke analysert på helgedager. Får du symptomer i helg, må du holde deg hjemme og ringe Beredskapstelefonen mandag.

5.
Har du koronaspørsmål, ta deg tid til å lese på sel.kommune.no/koronavirus-informasjonsside/, www.fhi.no, som er folkehelseinstituttet nettsider og www.helsenorge.no.

Coronavirus - vaner som forebygger smitte - Klikk for stort bilde