Elektroniske timelister åpnet for bestilling av vaksinering for de født i 1966 eller tidligere

Vi har åpnet en elektronisk timeliste til Covid-19 vaksinering onsdag 16.6. Alle som er født i 1966 eller tidligere er velkomne til å bestille seg time. Logg inn via Helsenorge.no, på samme måte som når du bestiller legetime. Søk opp timelisten som heter Koronavaksine og finn en time som passer. Vi har også åpnet timelister til uke 25 og 26, slik at man kan velge den dagen som passer best.  Det skal være igjen omtrent 500 personer i gruppe 8 (alder 55-64 år) som ikke har fått vaksine, men vi regner med at alle skal få tilbud i løpet av juni. 

Det er forventet mange vaksinedoser fremover. Av tekniske grunner må vi ha flere timelister. Vi ønsker at timelistene fylles helt før vi åpner neste. Får du ikke napp på "Koronavaksine" prøver du "Koronavaksine (forts)", og videre "Koronavaksine (forts. 2)" – og så videre. Vi lager så mange lister som vi har vaksine til, og de får nummer fortløpende. 

Denne uken har det blitt satt 252 doser med Pfizer-vaksiner. 88 doser har gått til førstedose og 164 til andredose. Vi har nå satt 3541 vaksinedoser totalt, og 1478 innbyggere er nå fullvaksinert.

Koronatest - Klikk for stort bilde