Bli treningskompis!

Treningskompis er en del av kommuneplan for idrett og fysisk aktivitet 2018-2021, som ble vedtatt i kommunestyret 11.12.17. Økt fysisk aktivitet i hele befolkningen er hovedmålet i denne planen.

Fra kjentmannstur Pillarguri - Klikk for stort bilde

Hva er en treningskompis?

En treningskompis er en person som tar med en venn, nabo eller en kollega på aktivitet/friluftsliv.

Altså du og jeg – ingen aldersgrense, ingen krav om at du er godt trent, du bestemmer selv hvor ofte du vil være treningskompis – men du bør like å være sammen med andre.

Bruk gjerne vår facebook-side Treningskompis Sel for å si fra om dine aktiviteter.

F.eks: «jeg vil gå en tur kl. 18.00 på fredag, jeg starter fra krysset ved postkassene, det er koselig med følge» eller du kan invitere med deg noen på fisketur, tur med bålkaffe e.l.

Vi vil gjerne ha oversikt over treningskompisene og ber om at du melder deg på til: mette.josten@sel.kommune.no

Melder du deg som treningskompis innen 1. mai blir du med i trekningen av to gavekort: et på kr 1 000 i en av sportsbutikkene på Otta og et på kr 500 til Otta Kulturhus.

Treningskompis for bedrifter

Et annet tiltak i planen er treningskompis for bedrifter. Her må en aktivitetsøkt være på minimum 30 minutt. Aktiviteten velger du selv.

Vi ønsker at de ansatte i bedriftene oppmuntrer hverandre til å delta, enten ved å være aktive sammen eller hver for seg.

Treningskompis for bedrifter varer fra 12.02. til 30.04.2018. Fra 01.05. blir det ny bedriftskamp med ny sponsor.

Vi har laget et enkelt registreringsskjema. Skjemaet/ene sendes til mette.josten@sel.kommune.no eller pr. post til Sel kommune, Botten Hansensgt. 9, 2670 Otta innen 4. mai.

Den bedriften med høyeste snitt (fordelt på totalt antall ansatte) får en premie fra Felleskjøpet som er vår sponsor.