A A A
TVinnsamling_bøsse

Bli med på årets viktigste søndagstur!

Vi trenger bøssebærere

TV-aksjonen er NRKs årlige innsamlingsaksjon. Barn og voksne inviteres til å være med på verdens største dugnad – bli bøssebærer!

TV-aksjonen er NRKs årlige innsamlingsaksjon. Barn og voksne inviteres til å være med på verdens største dugnad – bli bøssebærer! Årets TV-aksjon er tildelt Amnesty International og arrangeres 21. oktober.

Amnesty International jobber for at alle mennesker skal få være trygge, kunne si hva de mener og være glad i den de vil uten å bli straffet for det. TV-aksjonen heter derfor «Stå opp mot urett». Amnesty jobber for menneskerettigheter over hele verden.
 
Pengene som blir samlet inn går blant annet til å etterforske og dokumentere brudd på menneskerettighetene, undervise i menneskerettigheter, fremme rettighetene til kvinner og minoriteter og jobbe for å få løslatt ulovlig fengslede gjennom aksjoner, kampanjer og oppmerksomhet.

Det er viktig at vi kan være trygge på at et tilstrekkelig antall bøssebærere vil stille opp på aksjonsdagen, og vi ber derfor om en tilbakemelding med navn og telefonnummer på de som vil delta. Det er også en fordel at de som kan, stiller med bil.

Du kan melde deg som bøssebærer i Sel kommune ved å ringe bøssebærertelefonen 02025 eller ta kontakt med kultursekretær på mette.josten@sel.kommune.no.

Vi oppfordrer alle Sels innbyggere til å bli med på årets viktigste søndagstur!

Les mer: www.tvaksjonen.no og www.blimed.no.

Tips en venn Skriv ut