Varsling 24

Varsling 24 er et telefonbasert varslingssystem som varsler ansatte, bedrifter, innbyggere og besøkende i et geografisk område.

Varsling 24 er utviklet for å levere en elektronisk dialog med innbyggerne i kommunen. Systemet er et komplett, automatisert og nøkkelferdig produkt for varsling av små grupper eller store deler av befolkningen. Varsling 24 bidrar dermed til å gi befolkningen trygghet på et lokalt og nasjonalt plan ved en samfunnskritisk hendelse.

Med Varsling 24 kan det sendes meldinger til 1 person eller til 500.000 personer og varslingen sendes som SMS til mobil og talemelding til fasttelefon. Ved ubesvart anrop repeteres varslingen.
Med Varsling 24 kan vi varsle alle personer i en gruppe, alle som bor innenfor et geografisk område, alle som bor på adresseliste, alle som bor på et post.nr eller alle som bor i din kommune. Og du kan også varsle hjemmelshaver av en eiendom. Varsling 24 har høy treffprosent på varslingen

NB! Dersom abonnenten ikke er registrert hos 1881 får man ikke varsel, for å registrere seg dersom man ønsker dette, kan man sende en e-post til: bjorn.aabakken@sel.kommune.no
 

Tips en venn Skriv ut
Publisert 27. mai 2013 av Liv Annette Nygjerdet | Oppdatert 27. mai 2015