A A A
Ungdom med MOT

Ungdom med MOT

Den 1. og 2. desember ble det for første gang gjennomført Ungdom med MOT skolering i Sel kommune. Håndballspiller i Byåsen og distriktscoatch i MOT Marte Snorroeggen var kursleder, og hadde lagt opp et fint program som ungdommene gjennomførte med glans.

Ungdom med MOT
Bilde av en glad og stolt gjeng sammen med kursleder Marte Snorroeggen.
 
Den 1. og 2.12. ble det for første gang gjennomført Ungdom med MOT skolering i Sel kommune. Håndballspiller i Byåsen og distriktscoatch i MOT Marte Snorroeggen var kursleder, og hadde lagt opp et fint program som ungdommene gjennomførte med glans. 18 ungdommer fra 9. klasse på Otta ungdomsskole fikk lære om framføringsteknikk, og de fikk utdelt forskjellige gruppeoppgaver som måtte løses. I tillegg var det selvsagt mye leik og moro som alle satte stor pris på. Til slutt fikk de utdelt hver sin MOT t-skjorte som en bekreftelse på at de er Ungdom med MOT.
 
Ungdom med MOT er en viktig forsterkning til MOT i ungdomsskolen. Foruten å bruke UMM til å planlegge og gjennomføre arrangementer på skolen, skal de besøke 7.klassene på barneskolene for å hjelpe til med å gjøre overgangen fra barne- til ungdomsskolen enklere. I tillegg kan de stille opp på arrangement på fritidsaktiviteter som ønsker besøk av representanter fra MOT.
 
Vi gratulerer de første UMM'ere i Sel kommune, og ønsker lykke til med arbeidet fremover.

Tips en venn Skriv ut