Logo_regnskogfondet

TV-aksjonen 18. oktober

TV-aksjonen utfordrer bedrifter og organisasjoner i Sel

Inntektene fra årets TV-aksjon NRK går til Regnskogfondets arbeid med å bevare regnskog og urfolks rettigheter i Peru, Brasil, DR Kongo og øya Ny-Guinea. En artig parallell er at det samme ble gjort i Norge med Pengelotteriet i 1912. initiativet ble tatt av Det Norske Skogselskap i samarbeid med tuberkulose saken. 50% av pengene gikk til hver sak, pengene Skogselskapet fikk gikk til å ansatte skogvoktere. Nå skal vi gjøre det samme for Regnskogen.

Vi håper DIN bedrift ønsker å støtte TV-aksjonen

Slik bidrar DU:

  • Din bedrift kan bevilge penger – gå inn på www.giverstafett.no og registrer deres bidrag. E-post faktura vil automatisk bli generert. 

  • Når bidraget er registrert, kan dere på samme siden utfordre andre bedrifter eller /organisasjoner

     

Verdens regnskoger er under et voldsomt press og hvert minutt forsvinner store regnskogsområder – for alltid. Regnskogen forsyner verden med mat, vann og medisiner, og bidrar til å regulere klimaet på kloden. Regnskogen er dessuten hjemmet til om lag 260 millioner mennesker. Disse blir drevet ut i fattigdom hvis skogene raseres. Gjennom årets TV-aksjon skal vi bevare regnskogen for klodens klima, vår felles framtid og for 260 millioner mennesker som har regnskogen som sitt hjem. I tillegg bor det ca 1 milliard mennesker i randsonene til regnskogen som også er avhengig av denne i sitt daglige liv.

TV-aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon målt i innsamlede midler per hode og antall deltakere. I Hedmark og Oppland har vi 51 kommunekomiteer med ca. 500 frivillige, blant annet fra mange lag,  foreninger og bedrifter som gjør en kjempeinnsats.

For mer informasjon om Regnskogfondet og årets TV-aksjon, se www.blimed.no.

Tips en venn Skriv ut
Publisert 09. oktober 2015 av Eva Martinsen | Oppdatert 09. oktober 2015