STOLPEJAKTEN SEL LOGO_1000x195

Stolpejakten - noen justeringer

Nå er det to uker siden Stolpejakten startet i Sel. Mange er godt i gang, og det ser ut til at dette er et populært tiltakt for store og små. I underkant av 400 har registrert seg på Stolpejakten i Sel og ca 500 har besøkt stolper i Sel, uavhengig av hvilken kommune de tilhører. Dette er superbra ! Men vi vil gjerne ha enda flere. Følg gjerne StolpejaktenSel på facebook og inviterer dine venner der.
Underveis ser vi at vi har måttet gjøre noen justeringer, spesielt på Mysusæter.

Stolpe nr Navn Endring
45 Pungen Koordinatene er justert litt, plassering av stolpen er den samme. Er blå, men dette er en enkel tur og lett tilgjengelig stolpe, er nok mer kode grønn.
46 Kåsen Stolpen var plassert feil i terrenget, og er nå flytta til riktig posisjon som er toppen av Kåsen. Koordinatene er også justert litt. Fargekode er endra fra rød til svart.
47 Stikryss Glitterdalen

Pga manglende mobildekning er denne flytta til stikryss ved Nedre Tverrglitra (altså lenger nedover mot Furusjøen fra den opprinnelige plasseringen). Koordinatene er også endra.
Navnet er endra til Stikryss Nedre Tverrglitra,


Dette betyr at Appen er oppdatert og har korrekte opplysninger både når det gjelder koordinater og fargekoder.
 

Manuell registrering av stolpe

Noen steder kan det være dårlig eller manglende mobildekning, dette kan variere mht type telefon, teleleverandør osv. Dersom du opplever dette, kan du registrere stolpen manuelt. Gå til innstillinger i Appen og legg inn stolpen manuelt med bokstavkode, så nærme du kommer stolpen, men fortsatt har dekning. Det er en terskel på 500 meter mellom telefonen din og stolpen. Manuelle stolperegistreringer som er innenfor denne terskelen teller på poengtavle/prestasjoner. NB! Du må stå på riktig kart for at dette skal fungere.
 

Til deg som skal i gang med å benytte Appen

Appen ber om forskjellige tilganger, og for at appen skal fungere må du gi tilgang til de tilganger det blir spurt etter. Altså - svar ja/ok på alle spørsmål du får.

 

Følg StolpejaktenSel på facebook

 

Tips en venn Skriv ut
Publisert 11. september 2017 av Eva Martinsen | Oppdatert 11. september 2017