Otta sentrum i desember foto liv annette nygjerdet
Nasjonalpark Kommune
Svart på hvitt - normalt Gult på svart - invertert Svart på gult
A A A

Nytt kontonummer for betaling av kommunale regninger

03.11.14

Sel kommune har oppretta nytt bankkontonummer for betaling av kommunale regninger. Det nye nummeret krever bruk av KID-nummer. Det blir ingen endring for de som har e-faktura og avtalegiro, de trenger ikke foreta seg noe. De som får faktura pr. post, må bruke det nye nummeret og KID. Sel kommune oppfordrer sine kunder til å inngå avtaler om e-faktura og/eller avtalegiro. Her kan du selv melde fra hvilken betalingsform du ønsker.

eFaktura_AvtaleGiro_logo

eFaktura og/eller Avtalegiro

26.03.14

Nå kan du selv melde fra hvilken betalingsform du ønsker. Du kan velge mellom AvtaleGiro, eFaktura eller begge i kombinasjon.

Eiendomsskatt - informasjon

12.03.14

Her finner du den informasjonen Sel kommune til enhver tid legger ut vedrørende eiendomsskatt for Sel kommune.

Skatteoppkrevjaren i Ottadalen

06.03.14

Skatteoppkrevjaren i Sel, Vågå, Lom og Skjåk har frå i dag samordna seg i skatterekneskapet. I den samanheng så får vi eit felles kontor som heiter Skatteoppkrevjaren i Ottadalen. Felles kontorstad er Vågå.

Avgifter og gebyrsatser for 2014

14.01.14

Kommunestyret har i møte 13.12.13 behandlet budsjett 2014 og gjort vedtak om kommunale eiendomsavgifter, gebyrer og betalingssatser. De årlige eiendomsavgiftene deles i 4 terminer med forfall: 20.02 / 20.05 / 20.08 / 20.11. For 1. termin vil eiendomsskatt bli fakturert på egen faktura. Septikkrenovasjon-faktureringen følger ordinær utskriving av kommunale avgifter kvartalsvis, og da med kravet fordelt på hele året. Tømming utenom rute faktureres i etterkant.

Mottar du fremdeles papirfakturaer?

18.04.12
– benytt heller eFaktura og/eller AvtaleGiro.
Alle som ikke bruker avtalegiro eller eFaktura vil i løpet av kort til få informasjon i posten om hvordan de enkelt kan bytte til eFaktura og/eller Avtalegiro for betaling av kommunale avgifter.
Efaktura logo

Spørsmål og svar om eFaktura

18.04.12
Her finner du spørsmål og svar om bruken av eFaktura
Logo for avtalegiro

Spørsmål og svar om Avtalegiro

18.04.12
Her finner du spørsmål og svar om bruk av avtalegiro.

Regninger til Sel kommune

14.12.10
Ved rett merking av regninger til virksomheter i Sel kommune, vil krav bli behandlet forløpende. Felles fakturaadresse er: Fakturamottak, Sel kommune, Botten Hansensgt. 9, 2670 Otta.