Sel Teaterlag fikk kulturprisen for 2012

Sel Teaterlag fikk kulturprisen for 2012

Kulturprisen for 2012 ble tildelt Sel Teaterlag fredag den 25.oktober.

Foto: Ketil Sandviken, GD.

Kulturprisen for 2012, ble tildelt Sel Teaterlag fredag den 25.oktober.

Begrunnelse:

Sel Teaterlag har gjennom år vore ein motor for teatermiljøet i Sel og Norddalen. Teaterlaget har tatt modige avgjerder, som å sette opp Kristinspelet på Jørundgard. Kristinspelet er eit arrangement som gjev lokalmiljøet nasjonal og internasjonal merksemd.

Dei har vist eit stort engasjement og lagt ned ein stor frivillig innsats.

Sel Teaterlag viser stor breidde i sine oppsettingar, frå julebordrevy til Tolvskillingsoperanen, og gjev gjennom dette eit godt kulturtilbod til mange innbyggarar i Sel og Nord-Gudbrandsdal.

I fjor arrangerte Sel Teaterlag for fyrste gong regionale teaterdagar på Otta, eit arrangement med ulike kurs og profesjonelle kurshaldarar, sminke, regi, skrive, skodespel og scenekamp. Dette er talentutvikling både innan teaterlaget og utover eigne rekker.


Kulturavdelingen i Sel kommune hadde, som tradisjonen tro, satt sammen en variert kulturkveld til ære for vinnerne. Viggo Didriksen, Ole Jonny Bekkemellem, Vidar Hoel, Maja Bekken og Tordis Dahl deltok på kulturkvelden, i tillegg til overraskelsen, vår egen Kristin Lavransdatter, Gunnhild Sundli. Truls Gjefsen var programleder.

Sel kommune gratulerer Sel Teaterlag med kulturprisen!

 

Tips en venn Skriv ut
Publisert 28. oktober 2013 av Liv Annette Nygjerdet | Oppdatert 28. oktober 2013