A A A

Sel kommunes 2 første amabassadører utnevnt

Under den uhøytidelige åpninga av Sjoafestivalen i Heidal mandag den 11.april, ble de to første ambassadørene for Sel utnevnt.

En stolt varaordfører i Sel, Anita Sletten Nuvstad sto for overrekkelsen.

Begge ambassadørene har gjennom sitt virke skapt seg et navn, både i og utenfor kommunen, innenlands og utenlands. Innen to vidt forskjellige områder. Samtidig har begge vært en viktig bidragsyter i å profilere kommunen vår i forskjellige medier.

Den ene er født og oppvokst i kommunen, den andre er innflytter, men veldig godt integrert, etter å ha vært i kommunen i 26 år og gift med en kvamvær.

Den ene sier om seg selv: sosialt engasjert og liker aktivitet. Vil skape et miljø (og gjør det til gangs og går mange ganger egne veier for å få til dette.)

Den andre har, gjennom mange års hard trening, vært og er, på det norske landslaget og ”kjøm frå Otta”

I begrunnelsen står det: Mariann reiser verden rundt som profesjonell elvepadler. Til stadighet snakker hun om elva hun voks opp med, Sjoa, som den beste. I kraft av hennes personlighet og nettverk, vet vi at hun vil bli en flott ambassadør for Sel kommune.

Knut er en raus, positiv og inkluderende kar som setter viktige saker som berører enkeltmennesker og lokalsamfunn i fokus. Han er synlig og engasjert både i kommunen og i møte med folk som besøker kommunen.

Kjerringa med strømmen, Mariann Sæther og daglig leder og altmuligmann Knut Granli blir Sel kommunes to første ambassadører.

Knut Granli blir en av Sel kommunes to første ambassadører
Knut Granli blir en av Sel kommunes to første ambassadører
Mariann Sæther blir en av Sel kommune to første ambassadører
Mariann Sæther blir en av Sel kommune to første ambassadører
varaordfører Anita Sletten Nuvstad sto for overrekkelsen
varaordfører Anita Sletten Nuvstad sto for overrekkelsen
Tips en venn Skriv ut