A A A
Forsiden/Tema/Frivillighet
Frivillighet

Rekruttering av frivillige

Registrer din organisasjon på frivillig.no

Frivillig.no er en digital oppslagstavle for rekruttering av frivillige og ble lansert 5. desember 2015. Nå kan du registrere din organisasjon eller ditt oppdrag for å rekruttere frivillige.

Nettsiden drives av Frivillighet Norge med midler fra Kulturdepartementet og er et godt verktøy i en kampanje for fellesskap og økt sosial støtte. Etter 209 dager har 356 organisasjoner fått inn 1950 interessemeldinger! Det er langt over forventet basert på erfaringer fra naboland prosjektlederen synes det er veldig gledelig å se at de er så godt i gang!

I august 2016 starter kampanjen rettet mot organisasjoner, lag og foreninger med mål om å få flest mulig til å registrere sin organisasjon på frivillig.no. Dette vil gi både kommunen og innbyggerne oversikt over frivillige organisasjoner lokalt og mangfoldet i frivillige oppdrag folk kan bidra til i lokalmiljøet. Frivillig.no er gratis å bruke både for folk og organisasjoner.
 
Besøk siden frivillig.no og registrer din organisasjon eller oppdrag 
 
Når dette er gjort, kan frivillige melde seg til de oppgavene du trenger og de ønsker.

Undersøkelser viser at hele 80% av de som blir rekruttert gjennom Frivillig.no bare har vært frivillig noen få ganger eller aldri før. Det betyr at Frivillig.no virker for å dra nye hender inn i frivilligheten!

Her er en liten film om Frivillig.no fortalt av de ansatte og nye frivillige hos Oslo Sanitetsforening!

 

Med denne filmen ønsker vi i Frivillig.no dere en skikkelig god sommer!


Kontaktinfo:

Prosjektleder Frivillighet Norge, Vanja Konradsen

telefon 21 56 76 66 / 982 56 770

kontakt@frivillig.no

Tips en venn Skriv ut