A A A
Geir Neverdal har laga nettsiden www.kringen1612.no

Ny nettside: www.kringen1612.no

Geir Neverdal har i dag lansert den nye nettsida www.kringen1612.no. På denne sida er alt som er verdt å vite om skottetoget og slaget i kringen samla.

Geir Neverdal har jobba med nettsida mer eller mindre i 8 måneder. Han har samla stoff, og systematrisert stoff som allerede var innsamla, alt som omhandler skottetoget og slaget i kringen i 1612 har vært av interesse. At det har tatt lang tid å lage nettsida er det lett å se utifra den enorme mengden med informasjon, bilder og historier som er samla. Geir sier at han har fått god hjelp både fra privat personer og organisasjoner i arbeidet, han nevner spesielt Maihaugen på Lillehammer som har bidratt med mange flotte bilder.

I 2012 er det 400 år siden slaget i kringen, og planleggingen av 400-årsmarkeringen 26. august 2012 er allerede godt i gang. Geir Neverdal er med i komiteen som planlegger markeringen og det er i forbindelse med at Geir er med i komiteen at arbeidet med nettsida www.kringen1612.no kom i gang. Når Geir får spørsmål om hvorfor han har tatt på seg dette enormt store arbeidet sier han: - Jeg er svært interessert i historie, og samtidig liker jeg godt å arbeide med nettsider. Han legger til at dette er en del av historien vår som har spilt en stor rolle nasjonalt så det fortjener å bli framheva. Vi gratulerer Geir med en flott nettside!

Ta en titt på nettsida www.kringen1612.no her

 

Geir har også laga den innholdsrike nettsida: www.otta2000.com

Tips en venn Skriv ut