Bli med på Stolpejakten

Nå kommer Stolpejakten til Sel!

Som en av de første i Gudbrandsdalen nord for Lillehammer starter Sel nå opp med Stolpejakten. Lanseringen blir 25. august i forbindelse med Byfesten. Det settes ut i alt 50 stolper rundt omkring i kommunen, med ulik vanskelighetsgrad og de plasseres på Sel, Otta og Selsverket, Mysusæter, Dahle, Sandbumoen og Heidal. Bli med på Stolpejakt i nærmiljøet, dette blir gøy!

Initiativtager er Folkehelsegruppa i Sel og arrangører er Heidal idrettslag, Sel idrettslag og Otta idrettslag i samarbeid med Sel kommune, Regionrådet i Nord-Gudbrandsdal, Sandbumoen vel, Dahle vel og Mysusæter vel. Gjensidigestiftelsen har gjennom tilskudd på 140.000 kroner, gjort det mulig å realisere Stolpejakten.

Vi vil også takke lokale bedrifter og organisasjoner som har bidratt med sponsormidler:

  • Sparebank1 Gudbrandsdal
  • Nasjonalparkriket Reiseliv
  • Thon Hotel Otta
  • Kiwi Otta og Heidal

Stolpejakten varer fram til 1. november, og vi har mange fine premier du kan vinne. En stolpe er ett "lodd".

STOLPEJAKTEN SEL LOGO_1000x195.jpg

Du kan registrere stolpene på tre måter:

  1. Hver stolpe har en bokstavkode, denne kan du notere på kartet og levere denne delen i servicetorget
  2. Du kan registrere bokstavkoden på www.stolpejakten.no
  3. Last ned appen "Stolpejakten" gratis og scann koden på hver stolpe. Hvis du laster ned appen, så har du også kartene inne på din telefon.

Kartene kommer i postkassa til alle husstander i Sel i løpet av uke 33 og i tillegg blir de lagt ut på følgende steder: Kiwi Heidal, Kiwi Otta, Sparebank1 Gudbrandsdal, Thon Hotel Otta, Otta skysstasjon, Rondane Høyfjellshotell, Høvringen Landhandleri & kafe, CirkleK Otta, Leirbu Handel og Nordre Ekre gardshotell. I tillegg får du kartene på Sel rådhus og biblioteket på Otta.

Tips en venn Skriv ut
Publisert 15. august 2017 av Eva Martinsen | Oppdatert 23. august 2017