A A A
MOT priser til Sel kommune

Tre MOT priser til Sel kommune

Jan Erik Lien – Årets MOT informatør!

500 MOT-medarbeidere fra hele landet er nå samlet til landslagssamling i Trondheim. Torsdag kveld ble det delt ut priser for MOT arbeid i 2012. Sel kommune fikk tre priser, to av dem til MOT informatør i Sel Jan Erik Lien. Jan Erik er kåret til norges beste MOT informatør for 2012!

Sel kommune fikk tre priser for sitt MOT arbeid, der Jan Erik Lien fikk to av dem for sitt MOT arbeid. En for Regionens beste MOT informatør 2012 fra Østlandet og en for Årets MOT informatør 2012. Den siste prisen forteller at Sel kommune har norges beste MOT informatør for 2012! Sel kommune fikk også pris for Regionens beste Lokalsamfunn med MOT fra Østlandet 2012.

Jan Erik sier dette om prisutdelingen: "Overveldande og magisk med full sal, fyrverkeri og bandet Stråmenn som spelte "simply the best"! Stolt og glad over å væra spiss på eit vinnarlag!"

Sel kommune gratulerer Jan Erik med prisene og ser fram til enda mer flott MOT arbeid i Sel kommune! "Jeg er utrolig stolt!" sier Rådmann i Sel, Kaija Eide Drønen, som har deltatt på MOT samlingen i Trondheim sammen med MOT informatørene i Sel kommune, Elisabeth Lien og Jan Erik Lien.

Jan Erik Lien MOT informatør.jpg
Jan Erik Lien - Norges beste MOT informatør!
 

Begrunnelsene for prisene:


Jan Erik Lien – Årets MOT informatør 2012

Jan Erik har vært informatør i Sel siden 2004. Han er en herlig, positiv, reflektert og omsorgsfull person og er en mester i å bruke MOTs verktøy, både på seg selv og i møte med ungdom. Jan Erik er en ildsjel i lokalsamfunnet og en pådriver for MOT arbeidet og har sammen med Ungdom med MOT bidratt til at Vinstra har blitt en videregående med MOT. Han har fått ansvar for MOT i fritid og har gjennom 9 år gjort en forskjell for svært mange ungdommer i Sel kommune. Jan Erik har i en årrekke vært blant de 10 beste på MOTs undersøkelse. Tilbakemelding fra ungdom: ”Janken er suveren!”


Jan Erik Lien – Regionens beste MOT informatør 2012 fra Østlandet

Jan Erik er lidenskapelig opptatt av MOT. Han bruker MOT både i arbeid og fritid, og brenner for organisasjonen og ungdommens oppvekstmiljø. Jan Erik er over maks interessert i det han holder på med i MOT og stiller opp langt utover det som kan forventes. Hadde det ikke vært for hans interesse, engasjement og eierskap ville ikke MOT i Sel vært i nærheten av det det er i dag. Han motiverer og skaper engasjement, noe både Ungdom med MOT og undersøkelser som er gjort i Sel bekrefter. Jan Erik lever og ånder MOT!


Sel kommune – Regionens beste Lokalsamfunn med MOT fra Østlandet 2012

Sel har siden de startet med MOT vist ett glødende engasjement og jobbet målbevisst for å implementere MOT i hele lokalsamfunnet. De er fremragende i å få med seg ungdommen på MOT aktiviteter som arrangeres og har sendt ungdommer på Signalbærersamling på MOTcamp. Kommunens ledelse viser sterkt eierskap til MOT og det at Sel har ligget på topp 10 lista på MOTs undersøkelsen de siste årene, taler egentlig for seg selv! Tilbakemelding fra kommuneledelse: ”MOT er synlig i ulike sammenhenger, ungdommer viser stolthet over å være innenfor sirkelen og skaper engasjement utad. Vi er stolte av å være en MOT kommune.”

 

MOT_priser_til_Sel_kommune.jpg
MOT informatører i Sel, Elisabeth Lien og Jan Erik Lien sammen med Rådmann i Sel, Kaija Eide Drønen.

Tips en venn Skriv ut