Otta OUS vant på Lillestrøm i dag

Elevbedrift fra Otta best i landet

Elevbedriften Explore Nasjonalpark1 fra Otta ungdomsskole gikk helt til topps på Region Øst-mesterskapet på Lillestrøm i dag og ble kåret til beste elevbedrift. I sterk konkurranse med elevbedrifter fra Telemark, Hedmark, Oppland, Østfold, Finnmark og Akershus gikk elevene fra Otta av med den gjeveste prisen.

Elevbedriften har gjennom hele skoleåret 2016/2017 jobbet med utvikling av en app tilknyttet Rondane nasjonalpark og reiselivsnæringen i området. Alt fra forretningsutvikling til design, profil og produksjon har vært arbeidsoppgavene til de 10 arbeidssomme elevene. Appen "Explore Nasjonalpark1" er i løpet av kort tid å finne ute på App Store og Google Play. Elevene fra 9. klasse på Otta ungdomsskole er: Ludvig Bjørnstadhaugen, Mari Vadet Dahlum, Eirik Bakken Løkken, Guro Kallåk Killi, Ola Formo, Gaute Markussen, Mats Riise Pedersen, Jenny Brun, Synne Løvli Haugen, Ole Kristian Kølgaard.

Sel kommune har gjennom de fire siste årene jobbet bevisst med entreprenørskap i barne- og undomsskolen, og er utrolig stolt av at et målbevisst arbeid gir slike fantastiske resultater.

Tips en venn Skriv ut
Publisert 30. mai 2017 av Eva Martinsen | Oppdatert 30. mai 2017