A A A
Prosjektleder Vigdis Rotlid Vestad og ordfører Dag Erik Pryhn med synlige bevis for pengegaver

DMS er offisielt åpna

Onsdag 12. mai ble DMS på Otta offisiellt åpna av Administrende direktør ved Sykehuset Innlandet Morten Lang-Ree.

  1 / 15 
 
Statssekretær Roger Ingebrigdsen holder tale ved åpningen. 
Statssekretær Roger Ingebrigdsen holder tale ved åpningen.
 


Det ble gode ord, gaver og mange penger til det nye distriktsmedisinske senteret under den offisielle åpningen onsdag 12. mai.


Kommunestyret i Sel vedtok i juni 2008 å realisere bygget, og i august samme år startet byggearbeidet. Prosjektet har en investeringsramme på 96 millioner kroner. I tillegg kommer investeringer i medisinsk utstyr. Statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, Roger Ingebrigtsen, var tilstede under åpningen og hadde med seg 1.8 millioner kroner til det videre arbeidet, noe som er mer enn det ble søkt om.


- Det har vært en fantastisk flott dag, sier Ordfører i Sel, Dag Erik Pryhn. Han sier at dette har vært en historisk dag for Sel og for Norddals kommunene. - Alle de gode tilbakemeldingene vi har fått fra Regjeringen ved statssekretæren, Fylkesmannen, Fylkesordføreren og nabokommunene ved Regionrådsleder Fasteraune, bekrefter at vi er på riktig vei, sier Pryhn. Han er glad for at mange politikere og ansatte som har jobba med å realisere DMS kunne delta i dag slik at de også fikk ta del i de gode tilbakemeldingene. - Det var helt storslagent å få så mange gaver fra både det offentlige og private i dag, pengene vi har fått er tunge bidrag til att vi kan realisere ambisjonene vi har i forhold til utstyr og utviklingsarbeid sier Pryhn.


Prosjektleder for DMS, Vigdis Rotlid Vestad, er også svært godt fornøyd med dagen. Hun er selvsagt også svært glad for alle gaver og gode ord. –Det er godt å høre at så mange har troen på oss, og at vi er på riktig vei, sier Vestad. Det som for øyeblikket er det viktigste å jobbe videre med i Vestad sine øyne er de intermediære sengeplassene og en samfunnsmedisinstilling. – Nå er det bare å brette opp armene og sette i gang med det videre arbeidet sier Vestad.
Tips en venn Skriv ut