A A A

Ambassadører for Sel kommune

Sel kommune utnevnte ambassadører i 2011. Dette er mennesker med stort nettverk i inn -og utland og som har hjertet sitt i Sel. Formålet med en slik ordning er å hedre personer som gjennom sitt daglige virke, frivillige innsats eller på andre måter bidrar til å synliggjøre Sel sine kvaliteter i og utenfor kommunegrensene på en åpen, positiv og inkluderende måte. Her kan du se hvem som er ambassadører og lese hva de mener er bra med Sel kommune.
Ambasadør for Sel kommune Inge Solheim
Ambassadør for Sel kommune, Inge Solheim

Inge Solheim

"det finnes ingen snarvei til noe sted det er verdt å komme"

"Uansett kår e æ i verden så har e Rondane mæ me".
- Det var der jeg fikk mestring i naturen som insprerte meg til lengre og større turer. På Otta så bor du midt i en førnøyelsespark. Rondane, Jotunheimen og Dovrefjell på tre kanter, og Gudbrandsdalen og Heidalen i sør. Folk som kjeder seg der oppe har dårlig fantasi. :-)

Ambasadør for Sel kommune Svein Tore Nymoen
Ambassadør for Sel kommune, Svein Tore Nymoen

Svein Tore Nymoen

"For meg er Sel Kommune en god, trygg og forutsigbar plass for barn, voksne og eldre å bo, vokse opp og jobbe".

"Nærheten til barnehage, skole og andre offentlige tjenester betyr mye. Vi har 2 nasjonalparker en times kjøretur fra oss samt Norges eldste nasjonalpark kun 15 minutter unna. Dette er noe som betyr mere og mere og som øker livskvaliteten betraktelig for alle som bor her. Friluftsopplevelsene står i kø i Sel Kommune med våre høye fjell, dype daler og mektige elver".

Knut Granli blir en av Sel kommunes to første ambassadører
Ambassadør for Sel kommune, Knut Granli

Knut Granli

"Jeg er stolt over å være ambassadør for Sel kommune med sine flotte naturområder dette gir oss store muligheter til å få turister fra hele verden, jmfr. artikkel i VG om viktige reisemål for 2012. Her er et potensiale for hele Sel kommune, Sjoa som opplevelser og Otta med sine serviceinstitusjoner".
Tips en venn Skriv ut