8 kl ved Otta ungdomsskole rydder kvist

8. klasse rydder kvist for penger til klassetur

I dag er ca 50 åttende klassinger i full gang med å rydde kvist og søppel langs Lågen på Otta. Dette gjør de for å tjene noen kroner til klassetur i 2015.

8 kl ved Otta ungdomsskole rydder kvist ved Lågen

Teknisk drift i Sel kommune har engasjert skogryddere for å bistå med tynning av vegetasjon langs Lågen fra Holum sport og nord til Øya gard. I dag stilte 50 åttende klassinger ved Otta ungdomsskole opp for å ta jobben med å rydde dette i hauger på kanten og samtidig ta med seg søppel og rask.

Bjørn Aabakken ved teknisk drift i Sel kommune er svært godt fornøyd med arbeidet til ungdommene. Aabakken forteller at elevene ble mer positive til å gjøre en innsats da de fikk vite at de skulle tjene noen kroner til klassetur til Rondvassbu vinteren 2015.

Teknisk drift vil fjerne kvist og søppelsekker som elevene har ryddet sammen. Bjørn Aabakken ved teknisk drift skryter av de flinke og effektive elevene og takker for innsatsen!

Tips en venn Skriv ut
Publisert 30. april 2014 av Liv Annette Nygjerdet | Oppdatert 20. juni 2014