Logo for kvalitet på nett.

6 stjerner til nettsida vår!

Sel kommune fikk i går, 30.november, 6 av totalt 6 stjerner i DIFI sin kvalitetsvurdering av kommunale og statlige nettsider.

Direktoratet for forvaltning og IKT (DIFI) arbeider med å øke kvaliteten på kommunale og statlige nettsteder. En sentral del av dette arbeidet er den årlige kvalitetsvurderingen av nær 700 statlige og kommunale nettsteder. Basert på et sett kriterier blir et utvalg nettsteder gradert i form av antall stjerner. I går ble priser delt ut til de beste nettsidene i landet, og resultatet for hele kåringen ble offentliggjort.

Sel kommune fikk 6 stjerner av totalt 6 mulige i kåringen, og er med det rangert som nr 2 i Oppland etter Lom kommune. Totalt fikk 3 kommuner i Oppland 6 stjerner: Lom kommune, Sel kommune og Nord-fron kommune.

Her kan du lese hele resultatet for Oppland

Her kan du lese resultatet for hele landet

Tips en venn Skriv ut