A A A
Ole Jonny Bekkemellem, her som ordfører, deler ut pengegave til ordfører Dag Erik Pryhn

400 000,- fra revygjengen

Mandag 10. mai fikk Ordfører Dag Erik Pryhn en sjekk på kroner 400 000,- til det nye kulturhuset på Otta. Pengegaven kom fra revygjengen som har laget fem forestillinger av "Under svor'n" i løpet av en 10 års periode.

Kommunestyret fikk under mandagens møte besøk av en gavmild gjeng fra revygruppa som har satt opp i alt fem "Under svoren" forestillinger gjennom en tiårs periode. En stor del av pengene fra de populære revykveldene ble overrakt ordfører Dag Erik Pryhn, med ønske om at de skal brukes til ulike formål som vil gjøre opplevelsene i det nye kulturhuset enda bedre. Dag Erik Pryhn takket på vegne av hele Sel kommune for den storslåtte gaven, og lovet at pengene skal brukes til de formålene revygruppa skisserte.

Revygjengen gav 400 000 til det nye kulturhuset

Tips en venn Skriv ut